Accident grav în Satu MareAccident grav în Satu Mare. Un accident grav a avut loc în urmă cu puţin timp în zona trecerii de peietoni de pe str. Careiului, la intersecţia cu Universului.

La faţa locului sunt două autospeciale de pompieri şi o ambulanţă.

“În jurul orei 12:30, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someș” al judeţului Satu Mare, a fost solicitat să intervină la un accident rutier între două autoturisme produs pe strada Careiului, municipiul Satu Mare.

La locul evenimentului a fost alocată o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare și o autospecială de descarcerare, încadrate de 10 subofițeri.

În urma impactului a rezultat o victimă, de sex feminin cu vârsta aproximativă de 50 ani, încarcerată dar conștientă.
Aceasta a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, a fost monitorizată și evaluată de către echipajele medicale aflate la locul intervenției, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean Satu Mare”, a transmis ISU Satu Mare.

Potrivit martorilor, BMW-ul combi circula cu viteză dinspre sensul giratoriu spre ieşirea din oraş şi cu partea din faţă a lovit lateral un alt BMW care intenţiona să intre în parcare. În urma impactului, cea de-a doua maşină a fost proiectată pe spaţiul verde, iar o femeie a rămas încarcerată. Ea este conştientă.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,