25 de ani de existență a Serviciului de Ajutor Maltez in orașul Satu Mare


In 12 noembrie ora 16:00 Serviciului de Ajutor Maltez se pregătește cu un maraton de 25 de ore compus din mai multe programe cu ocazia celebrării celor 25 de ani de existență şi activitate a asociației in oraşul nostru!
În 1997 Kristóf Palai a pus bazele asociației noastre la cererea Episcopului Pál Reizer, astfel luând naştere Sucursala Sătmăreană a Serviciului de Ajutor Maltez în România. De atunci şi până acum, am ajutat neîncetat, în limita posibilităților familiile nevoiaşe, comunitățiile trăinde în situații/condiții precare, persoanele suferinde de handicap psihic sau fizic şi semenii noştrii în vârstă.
Maratonul de 25 de ore are să îşi marcheze începutul cu o liturghie ecumenică, după care, alături de voluntarii, partenerii şi apropiații noştri vom dezveli şi inaugura totemul asociației!
Aşteptăm toți doritorii cu sufletul şi brațele deschise!
Biserica Sfâtul Iosif (Calea Traian, nr. 31)

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,