Final de An școlar a elevilor Școlii Gimnaziale Constantin Brâncoveanu din Satu Mare(videoreportaj )

https://youtu.be/JiEf4Zx560g
Într-o zi de vară, în fața Școlii Gimnaziale Constantin Brâncoveanu din Satu Mare , s-a încheiat o etapă importantă din viața elevilor clasei a IV-a. După patru ani de învățământ, aceștia și-au luat rămas bun de la colegi, profesori și școala care le-a fost a doua casă.

Evenimentul a început cu o ceremonie festivă în care elevii și-au primit diplomele de absolvire și au fost aplaudați de către părinți, rude și prieteni. Atmosfera a fost una emoționantă, iar lacrimile au curs pe obrajii celor care și-au dat seama că se despart de o perioadă frumoasă a vieții lor.

După ceremonie, elevii și-au petrecut ultimele ore din școala gimnazială alături de colegi și profesori, jucându-se, dansând și făcând poze pentru a păstra amintirea acestui moment important. În timp ce unii erau fericiți că au terminat școala, alții erau tristi că se despart de prietenii lor și de profesorii care i-au ajutat să crească și să învețe.

În ciuda tuturor sentimentelor contradictorii, elevii clasei a IV-a au înțeles că acesta este doar începutul unei noi etape în viața lor. Vor merge mai departe, vor învăța lucruri noi și vor face noi prieteni, dar niciodată nu vor uita experiențele, lecțiile și amintirile frumoase pe care le-au trăit.
În final, terminarea școlii a fost un moment de tristete și bucurie în același timp. Elevii au învățat că viața este plină de schimbări și că trebuie să le acceptăm și să le facem față cu curaj și încredere în noi înșine. Cu toții au plecat acasă cu sufletele pline de emoții și amintiri frumoase, pregătiți să înceapă o nouă etapă în viața lor.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,