A amenințat că va da foc casei și s-a ținut de cuvânt.

Un sătmărean ar fi dat foc locuinței mamei sale, susține chiar femeia, care spune că fiul său nu este la primul său gest nesăbuit. În luna noiembrie a anului trecut, polițiștii au fost chemați să intervină la un scandal, după ce sătmăreanul a dat foc unei pături în curtea casei. Două echipaje de pompieri au fost dispuse la imobilul locuit de mai multe familii din centrul municipiului Satu Mare.

Totul a pornit de la câinele mamei, povestește sătmăreanca, care spune că a decuplat curentul după ce fiul i-a lovit patrupedul.

Bărbatul, un sătmărean în vârstă de aproximativ 40 de ani, s-a enervat și pur și simplu a dat foc casei, a spus mama, care a reușit să fugă afară doar în capot, asta în timp ce câinele a suferit arsuri grave, iar pompierii l-au dus la veterinar.
Grație reprezentanților Asociației Free Life Satu Mare, câinele a fost dus la veterinar, unde a primit cele mai bune îngrijiri.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,