A FOST CAPTURAT UNUL DINTRE CEI MAI CĂUTAȚI SĂTMĂRENI DIN LUME

Unul dintre cei mai căutați sătmăreni din lume a fost capturat luni seara. Sătmăreanul Viorel Amariei, zis Galbenul, cel care este pe lista celor mai căutați oameni din România, a fost prins pe un aeroport din București. De acest caz s-a ocupat Inspectoratul de Poliție al Județului Satu Mare, Viorel Amariei fiind căutat căutat de vreo 5 ani, informează Gazeta de Nord-Vest.

În anul 2017, Curtea de Apel Oradea a decis ca sătmăreanul Viorel Amariei, zis Galbenu, dar și-a schimbat numele în Viorel Rentea, să execute o pedeapsă de doi ani de închisoare în dosarul în care a fost trimis în judecată de Direcția Națională Anticorupție pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. Tribunalul Satu Mare îl condamnase anterior la un an de închisoare cu suspendare. Sentința Curții de Apel Oradea este definitivă.

Reamintim că în martie 2014, sătmăreanul Viorel Amariei a fost reţinut de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru trafic de influenţă, solicitând mită în numele fostului ministru al Finanţelor, Daniel Chiţoiu.

 

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,