A intrat intr-un copac cu mașina

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare, a fost solicitat în această dimineață, să intervină în cazul unui accident rutier, produs în localitatea Orașu Nou, județul Satu Mare.

Un autoturism în care se afla o persoană de sex feminin cu vârsta de aproximativ 30 ani, a părăsit partea carosabilă a drumului, intrând într-un copac de pe marginea drumului.

În urma evenimentului conducătorul auto a rămas încarcerat în autoturismul avariat.

Către locul indicat, s-a deplasat de urgență un echipaj militar din cadrul Secției de Pompieri Negrești-Oaș, cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și un echipaj de prim ajutor.

Sosiți la locul intervenției, pompierii au acționat pentru extragerea victimei, aceasta fiind predată echipajului medic prezent la locul evenimentului, conștientă și cooperantă.

Ulterior victima a fost transportată la Unitatea spitalicească Negrești-Oaș.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,