A murit celebrul designer sătmărean Cosmin Mureșan. Odihnă veșnică!

Cunoscutul designer vestimentar sătmărean Cosmin Mureșan a plecat dintre noi mult prea devreme. Acesta era internat la un spital din Cluj-Napoca, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Designerul sătmărean se afla într-un spital, de unde a trimis către toți prietenii lui și un ultim mesaj: ”Dragii mei dragi! Vă mulțumesc mult pentru mesajele voastre! Le prețuiesc din adâncul inimii mele! Sunt profund impresionat! Cu toate acestea, vă rog să nu mă mai întrebați “ce am”. În momentul în care voi fi pregătit cu siguranță vă voi spune. De asemenea am ajuns la un punct al tratamentului în care am nevoie de liniște și de calm și intimitate. Vă mulțumesc pentru înțelegere! Va îmbrățișez cu drag!”

Cariera lui Cosmin Mureșan a început în anul 1993 când a câștigat Concursul Național de Modă de la București. Tot atunci s-a încadrat ca și designer aspirant la Secția de Creație a fabricii ”Mondiala”.

Cosmin Mureșan s-a remarcat printr-un simț estetic deosebit, inspirație și dorința de a-și înveșmânta semenii cu gust, eleganță și rafinament.

Cariera sa de designer vestimentar a fost marcată de o înțelegere profundă a esteticului, punctată prin experiența ca director de imagine pentru “Inedit”, director de creație pentru brandul “Cătălin Botezatu” și culminând cu crearea propriului brand, D’OR, împreună cu Sebastian-Gabriel David.

Tot în virtutea frumosului și eleganței, a înființat agenția de modeling DIVA’S, îndrumând tinere talente cu primii pași în lumea modei.

Colecțiile D’OR povestesc de la sine despre muza sa bogată, culorile și textura esenței lui Cosmin Mureșan, zugrăvind părți de suflet și sensibilități unice.

Dragostea sa pentru frumos s-a transpus în sute de ținute, înveșmântând cu rafinament și grație pe cei ce îi treceau pragul atelierului.

”Pentru cei care vin din urmă, îmi doresc o Românie stabilă economic, o școală de modă care să iasă din tiparele învechite și să ofere posibilitatea viitorului designer de exprimare realistă atât creativ cât, mai ales, tehnic. De asemenea, îmi doresc pentru ei un sprijin eficient din partea statului, o afiliere a tuturor designerilor la o formă instituțională care să le apere drepturile, permițându-le astfel să fie creativi într-o manieră reală”, spunea Cosmin Mureșan într-un interviu pentru obiectiv-sm.ro.

Ne vom aminti mereu zâmbetul său, cuvintele și gesturile grațioase și manierate, îmbrățișarea caldă și viziunea irepetabilă asupra vieții.

Rămas-bun “în liniștea Atelierului”, Cosmin Mureșan…

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,