A murit medicul Maria Fodor

Doliu în colectivul Spitalului Județean Satu Mare. A murit medicul pediatru Maria Fodor, cea care a fost medicul copiilor născuți in Maternitatea Satu Mare, pe care i-a îngrijit cu profesionalism si iubire timp de 33 de ani.

,,Doamna doctor Fodor a fost medicul căruia ii multumim pentru ca ne-a oferit șansa de a o cunoaște, șansa de a învăța de la dansa meseria de medic si omenia. Ii multumesc ca m-a iubit si m-a lăsat sa o iubesc! Dumnezeu sa o ierte si sa o primească in imparatia Sa. Veti ramane pe veci in inimile noastre!”, a scris, pe Facebook, medicul Roxana Varga.
“Cu durere în suflet și regret anunțăm decesul celei care a fost doamna dr. FODOR MARIA (Pusa), medic pediatru în secția Neonatologie din anul 1990 până azi. Priveghiul va avea loc joi, ora 18.00, la capela Cimitirului Ortodox de pe str. Rodnei, înmormântarea vineri, de la ora 13. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească”, este mesajul transmis de conducerea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

Sursa: Jurnalul de Satu Mare

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,