A plecat dintre noi jurnalistul Ovidiu Doka

O veste teribilă ne-a îndoliat sufletele astăzi. Jurnalistul Ovidiu Doka ne-a părăsit prematur, la doar 40 de ani, în urma unui infarct. A a fost găsit în propria locuință, din municipiul Carei

Ovidiu a lucrat la Radio Transilvania, iar în ultimii ani și-a deschis propriul site de știri careinews.ro, remarcându-se prin atitudine. A fost și unul dintre cei mai implicați activiști din zona Careiului, susținând zeci de cauze umanitare.

S-a remarcat în gestionarea crizei migranților ucraineni, fiind una dintre cele mai active persoane, organizând puncte de ajutorare în Vama Urziceni/Vallaj.

Ovidiu a fost și un artist îndrăgit, având lansate mai multe piese cu mesaje puternice. În anul 1999 și-a început cariera muzicală, piesele sale înregistrând zeci de mii de vizualizări doar pe youtube. Printre piesele sale se numără:”Read Between the Lines”, „No Drugs”, „Eu nu regret”, „Romania Mea”.

A fost, fără doar și poate, unul dintre cei mai valoroși și dedicați jurnaliști. A dat dovadă de solidaritate de breaslă, fiind unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai PresaSM.

”Este o pierdere uriașă, atât pentru comunitate, dar și pentru mass media. Dincolo de activitatea sa profesională, mereu s-a implicat în cauze sociale. Nu pot să uit de criza refugiaților ucraineni, atunci când și-a lăsat toate activitățile sale zilnice și s-a dus în PTF Urziceni, acolo unde a împărțit alimente persoanelor fugite din fața războiului. Recent a mai susținut unele familii nevoiașe, a fost un suflet uriaș. Vorbeam aproape zilnic, a fost mereu alături de noi. Un jurnalist care s-a dedicat necondiționat profesiei sale. A fost un mare OM din toate punctele de vedere” – Ciprian Bâtea, editor PresaSM.
Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate

Sursa :Presa SM

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,