ACCIDENT GRAV LA SATU MARE: Bărbat căzut intr-o fostă septică


Astăzi, în jurul orei 16.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ” Someș” al judeţului Satu Mare a fost solicitat să intervină în cazul unei persoane de sex masculin cu vârsta aproximativă de 40 ani, aflat în stop cardio respirator, survenit în urma căderii acestuia în fosa septică a unei ferme de creștere a porcilor din localitatea Bogdand.

Către locul indicat s-a deplasat de urgență un echipaj de prim ajutor, fiind solicitat ulterior și elicopterul SMURD. Totodată, s-a cerut și intervenția Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, a cărui echipaj a ajuns prima dată, începând manevrele de resuscitare.
La sosirea elicopterului SSMURD, victima a fost predată echipajului medical, prezentând semne vitale. Aceasta a fost intubată și ventilată mecanic, fiind transportată la Spitalul Județean Satu Mare.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,