Accident mortal in localitatea Doba (video)


Un echipaj militar din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ” Someș ” al judeţului Satu Mare, intervine la un accident rutier, în localitatea Doba. Din primele informații, este extrasă o victimă, rămasă încarcerată și predată echipajului de terapie intensivă mobilă, care ii aplică manevre de resuscitare. Misiune în dinamică.
Pompierii Detașamentului Satu Mare au intervenit în jurul orei 20.30, cu o autospecială echipata cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, încadrate de 9 subofițeri, la un accident rutier care a avut loc în localitatea Doba.

Echipajele operative ajunse la locul evenimentului au identificat un autoturism care părăsise partea carosabilă, în urma incidentului rezultând o victima încarcerată și inconștientă.

Salvatorii au extras victima încarcerată (un bărbat de aproximativ 60 ani) și au predat-o echipajului de prim-ajutor care, au aplicat manevrele de resuscitare.

Pompierii au asigurat, totodată, măsurile specifice pentru prevenirea unui incendiu, în astfel de situații.
Victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare acordate de echipajul TIM, doctorul aflat la locul intervenției declarând ca aceasta prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,