ACCIDENT TERIBIL INTRE DECEBAL SI DOBA CU VICTIME (VIDEO)


Accident teribil în seara de vineri în județul Satu Mare. Un tânăr șofer, aparent fără permis, a fugit de polițiști și a ajuns cu mașina în șanțul de pe marginea drumului. Sătmăreanul ar fi pierdut controlul volanului, pe fondul vitezei, a rupt balustrada de pe drumul național și a căzut cu mașina în gol câțiva metri.
Totul s-a petrecut vineri seara, în jurul orei 23:00, pe DN19, la ieșirea din localitatea Decebal spre Doba. Potrivit informațiilor PresaSM, un șofer în vârstă de circa 19 ani nu ar fi tras pe dreapta la semnalele polițiștilor de la Rutieră. Mai mult, sătmăreanul ar fi încercat să scape de oamenii legii, doar că pe fondul vitezei a pierdut controlul volanului, s-a izbit cu mașina de balustradă și a căzut cu automobilul în gol câțiva metri, ajungând în șanț.

Conform informațiilor PresaSM, tânărul în vârstă de 19 ani nu ar poseda permis de conducere și ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului rutier.
Sursa Presa SM

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,