Agricultura și viticultura cu tradiție!(VIDEO)


Pe dealurile Pogany, adevărate comori ale satului Dobra și ale satelor vecine, vom descoperi oameni harnici care din generații se ocupa cu cultivarea vitei de vie.Unul dintre ei este d-nul Francisc Kallos ,care deține Cramele Dobra Wine.
Cu o podgorie de 300 de hectare, cu ambitie și multă muncă , a reușit să ducă tradițiile familiei sale mai departe și chiar sa le transforme într-un brand.
In cramele „Dobra Wine” vom găsi vinuri alese, vinuri premiate, vinuri cu istorie.
Dintre soiurile cultivate aveți o mare varietate de alegere:
Muscat Ottonel, Fetească Regală, Tămâioasă Românească, Sauvignon Blanc, Riesling Italian, Pinot Gris, Traminer. Din soiurile de struguri nobili Merlot și Traminer Roz iar dintre cele roșii amintim, Pinot Noir, Merlot, Syraz, Fetească Neagră, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Burgund Mare, Mustoasă de Măderat, Cadarcă.
Va invitam să gustați vinurile Românești „Dobra Wine” iar Domnului Francisc ii dorim succes pe mai departe!

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,