Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu, în apropierea Muzeului Județean Satu Mare, în care a fost implicat un autoturism și o ambulanță SAJ, care se îndrepta către un pacient.

La locul evenimentului a acționat Detașamentul de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare.

În urma accidentului a rezultat o victimă, de sex feminin, cu vârsta de aproximativ 60 ani, care a rămas încarcerată.

Aceasta a fost extrasă de pompieri, în stare de conștiență și predată echipajului SAJ, în vederea transportării la spital.

În urma sprijinului medical acordat la fața locului, victima a refuzat transportul la unitatea medicală.

Pompierii au acționat în continuare pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

 

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,