APEL. O sătmăreancă (asistentă UPU) are nevoie de ajutor pentru a trăi! Și-a pierdut deja ambii părinți

APEL. O sătmăreancă (asistentă UPU) are nevoie de ajutor pentru a trăi! Și-a pierdut deja ambii părinți.Nicoleta Letu (asistentă la Camera de Gardă a Spitalului Tășnad) este o femeie puternică, dar greu încercată de nemilosul CANCER, care i-a răpit și mama și l-a chinuit și pe tatăl ei.
Însă ea are o șansă la viață prin două intervenții chirurgicale foarte costisitoare. Prima, și cea foarte urgentă, costă în jur de 7.000 de euro și ar trebui făcuta foarte repede (fără taxe de spitalizare etc), iar cea de-a doua costă în jur de 16.000 de euro (fără taxe de spitalizare).

Ce satisfacție mai mare poți să ai decât să știi că ai ajutat la salvarea unei vieți. Cei care doresc să ajute pot să o facă donând în urmatorul cont, pus la dispoziție de Asociația Muguri de Vis, coordonată de către Mihaela Turc.

CONT: RO30BTRLRONCRT0400861802

TITULAR: Asociația Mugur de Vis

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,