Apel umanitar! Preotul din Terebești are nevoie de sânge

Un preot tânăr din Protopopiatul Ortodox Carei are nevoie urgentă de sânge. Pe rețelele de socializare curg apelurile lansate de cei apropiați, un mesaj prin care credincioșii sunt rugați să doneze sânge pentru preotul Duciuc Ionuț a fost postat și pe pagina de Facebook a Protopopiatului Carei.

“Vă rugăm să spuneți o rugăciune pentru Pr. Duciuc Ionuț! Are nevoie urgentă de sânge! Sunt rugați să doneze doar cei care sunt nefumători, neconsumatori de alcool și cu o alimentație sănătoasă! Foarte important este faptul ca atunci când donați, în dimineața aceea să aveți un mic dejun ușor, fără alimente grase!

Vă mulțumim!”, se arată într-un apel umanitar.

Preotul este internat în stare gravă la Clinica Medicală Chirurgie 3 din Cluj Napoca. Se poate dona sânge la oricare Centru de Transfuzie Sanguină din țară cu specificarea numelui preotului Duciuc Ionuț.

Ionuț Duciuc este preot în parohia ortodoxă Terebești, el fiind hirotonit întru preot în anul 2021.

Preotul ar urma să împlinească în iunie 27 de ani. El provine din Sighetul Marmației.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,