Apelul primarului Kovacs: ”Rog careienii să dea dovadă de calm și să nu răspundă la eventualele provocări”


Primarul Eugen Kovacs a lansat un apel la calm în fața unor eventuale provocări cu tentă naționalistă, reiterând careienilor invitația de a participa în număr cât mai mare la ceremonia de dezvelire a statuii lui Kölcsey Ferenc.

Prezentăm integral mesajul primarului Eugen Kovacs:
Invit careienii să participe în număr cât mai mare la ceremonia de dezvelire a statuii lui Kölcsey Ferenc, care va avea loc azi, de la ora 17.00, pe platoul din fața Primăriei Carei. Rugăm participanții să se prezinte puțin mai devreme din cauza verificărilor de securitate.
La acest eveniment de înaltă ținută va participa preşedintele Ungariei, Novák Katalin. Sunt convins că va fi o manifestare frumosă și că va rămâne o amintire de neuitat pentru comunitatea noastră.
Rog careienii să dea dovadă de calm și să nu răspundă la eventualele provocări. Careiul trebuie să rămână cu imaginea de oraș multietnic şi multicultural, în care românii, maghiarii, şvabii, romii şi alte naţionalităţi convieţuiesc paşnic, respectându-se reciproc.
Cu stimă,
Primar
Ing. Eugen Kovacs
Sursa: Primăria Carei

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,