Aquapark ultramodern în Odoreu! Ministrul Turismului a fost la fața locului

Sursa Presa SM
Primăria comunei Odoreu a demarat un proiect de anvergură prin care se intenționează construirea unui aquapark pe raza comunei. Anunțul a fost făcut de către primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop. Edilul șef al comunei i-a prezentat proiectul ministrului Antreprenoriatului și Turismului, Constantin Daniel Cadariu, aflat în vizită în județul Satu Mare.

Primarul comunei Odoreu si consilierii locali l-au primit ieri pe Ministrul Turismului la centrul de informare din viitoarea zona de agrement Balta Berindan.

”Nu este un secret faptul că în imediata vecinătate a zonei de agrement ne dorim să dezvoltăm o bază de tratament balneoclimaterică și avem nevoie de îndrumări și sprijin pentru a realiza ceea ce ne dorim”, a spus primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop.

Prezenți la discuție au fost și deputatul Adrian Cozma, respectiv vicepreședintele Consiliului Județean, Valer Beșeni, susținând proiectele și dezvoltarea comunei Odoreu.

Edilul șef a precizat că – prin suportul total al Consiliului Local – s-a reușit achiziționarea unei foste ferme de lângă lacul din Berindan.

Sursa de finanțare va fi asigurată printr-un proiect cu finanțare europeană, atât pe partea de extragere a apei termale, dar și pe partea de construire efectivă a viitorului ștrand de mare anvergură.

Care – în opinia primarului Dumitru Pop – va duce la crearea unui număr foarte mare de locuri de muncă și de venituri suplimentare la bugetul local.

”În comunitatea noastră, în Odoreu, se pregătește deja și am semnat un contract pentru un proiect strategic, puternic. Care va face o cotitură în viața comunității noastre. Este vorba despre achiziționarea fostei ferme de lângă Lacul Berindan. Comuna Odoreu, Consiliul Local, a reușit să achiziționeze acel perimetru. Vom dezvolta un ștrand. Vom accesa fonduri pentru a scoate la suprafață apa termală și pentru a dezvolta un aquapark frumos. Vreau să îi felicit pe colegii noștri, consilierii locali, care au fost dedicați și au sprijinit inițiativa noastră a Primări
Odoreu”, a declarat primarul comunei Odoreu.
sursa Presa SM

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,