City App Ardud-Autoritătile Locale din orasul ARDUD sar in ajutorul antreprenorilor Locali

Primăria orașului Ardud dezvoltă o aplicație pentru telefonul mobil care va pune la dispoziția turiștilor și localnicilor din Ardud și din localitățile aparținătoare un nou canal de informare și comunicare cu autoritățile locale, prin aplicația City App ARDUD.
Finanțarea necesară realizării platformei este asigurată prin finanțare europeană din fonduri transfrontaliere pe axa Ungaria-Slovacia-România- Ucraina.
Pentru #turiști, aplicația este un ghid turistic digital ce le pune la dispoziție informații despre principalele atracții din oraș și de prin împrejurimi, unități de cazare, restaurante, transport, evenimente, producători locali etc. oferind astfel o promovarea a antreprenorilor ardudeni.
Pentru #localnici, aplicația oferă posibilitatea de a raporta ușor și eficient problemele orașului către autoritățile locale. Folosind modulul de ”Raportări incidente” orice cetățean din Ardud poate semnala în mod direct probleme ce țin de domeniul public, pentru a ajuta autoritățile să identifice mai ușor problemele.
Pentru a realiza o aplicație cât mai completă, #INVITĂM antreprenorii locali, producătorii locali (crame de vin, apicultori, brutăriile, fermierii, producătorii wellness și cosmetice etc.), furnizorii de servicii HORECA, dar și companiile locale din domeniul industrial, să trimită informațiile necesare pentru a fi partenerii noștri în realizarea aplicației care va fi disponibilă în Magazin Play și Apple Store, astfel beneficiind de vizibilitate maximă și promovându-se într-o manieră modernă.
Pe adresa de email
➡️ primaria.ardud@yahoo.com
îi rugăm pe fiecare dintre cei care doresc să fie parte din acest proiect să trimită minim #trei fotografii reprezentative pentru oferta lor (restaurant, cazare, produse locale , servicii etc.) însoțite de o scurtă #descriere a serviciului sau produselor pe care le puteți pune la dispoziția turiștilor( istoric, meniu, produse disponibile, adresa, contact etc.)

Platforma City App ARDUD este o soluție inovatoare dezvoltată de antreprenori locali din Ardud, care își propune să ofere o gamă largă de informații și servicii pentru locuitorii orașului. Această aplicație mobilă va fi disponibilă atât pentru utilizatorii de smartphone-uri cu sistem de operare Android, cât și pentru cei cu iOS.

Prin intermediul City App ARDUD, utilizatorii vor putea accesa informații despre evenimentele locale, programul de funcționare al instituțiilor publice, precum și informații despre turismul local. De asemenea, aplicația va oferi și servicii precum programarea la medic, comandarea de produse de la magazinele locale sau rezervarea de bilete pentru evenimente.

Finanțarea necesară pentru realizarea acestei platforme este asigurată prin fonduri europene transfrontaliere, pe axa Ungaria-Slovacia-România-Ucraina. Această finanțare va permite antreprenorilor locali să dezvolte și să lanseze aplicația într-un timp scurt, fără a fi nevoie de investiții proprii semnificative.

În concluzie, City App ARDUD este un proiect inovator dezvoltat de antreprenori locali, care va aduce beneficii semnificative pentru comunitatea din Ardud. Prin intermediul acestei aplicații, locuitorii orașului vor putea accesa informații și servicii importante într-un mod rapid și eficient, contribuind astfel la dezvoltarea economică și socială a zonei.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,