Avocat amenințat cu moartea în Satu Mare. Urmărit pe stradă, chiar în fața Tribunalului

Un avocat din municipiul Satu Mare a fost amenințat cu moartea de fostul soț al clientei sale, pentru simplul motiv că o reprezenta pe femeie într-un proces care avea drept obiect evacuarea individului dintr-un apartament situat pe strada Ostrovului din municipiul Satu Mare.

Conform informațiilor PresaSM, la prima amenințare telefonică, avocatul nu a luat foarte în serios problema. Cu toate că i-a spus textual că îi va tăia gâtul. Situație care s-a repetat și după câteva zile, după același tipar. O parte din convorbirea telefonică a fost auzită şi de secretara cabinetului de avocatură, întrucât, în timpul convorbirii telefonice purtată cu agresorul, avocatul a setat telefonul pe difuzor pentru a fi auzită convorbirea.

Un al treilea incident a avut loc în proximitatea Tribunalului Satu Mare. În timp ce ieşea din sediul instanţei, a fost strigat de către un bărbat de etine rromă care se afla în partea stângă a ieşirii din instanţă. S-a întors să vadă cine este, ocazie cu care a auzit că respectivul bărbat începe să îi adreseze ameninţări şi cuvinte jignitoare şi, în timp ce încerca să traverseze trecerea de pietoni, a fost urmărit de către respectivul bărbat.

S-a oprit să discute cu respectiva persoană, ocazie cu care acesta i-a spus că ar trebui să îşi retragă plângerea, continuând să îi adreseze ameninţări şi jigniri. De asemenea, inculpatul i-a spus persoanei vătămate că lucrurile nu vor rămâne aşa, întrucât ştie unde locuieşte persoana vătămată şi îi va tăia gâtul.

Acum, individul este judecat pentru ultraj judiciar.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,