Balul caritabil anual al Colegiului Național „Doamna Stanca” Satu Mare

„Sunt zile când cuvântul EU devine neprietenos. Și l-am avertizat doar: în viață trebuie să fii atent la ceilalți. Uite la cuvântul NOI, ce generos e, câte oferă! E și prietenos pe deasupra.
De fiecare dată când simțim că ne cuprinde o neliniște puternică, putem spune NOI și imediat sufletul nostru se mai calmează puțin. Da, între EU și NOI există o diferență de comportament, de stil.
Deschideți-vă mult, Domnule EU, către Domnul NOI și chiar către cuvântul VOI, care este o poartă de trecere între EU și NOI”.
Matei Vișniec, EU (text adaptat)
A fost o seară despre colegiu, despre empatie, solidaritate, sprijin, emoție, eleganță, prietenie, bucurie și iubire!
Au fost concursuri antrenante, au fost cuvinte pentru suflet, a fost dans, au fost prinți și prințese, Miss și Mister, tort, veselie și magie…..
Mulțumim elevilor, părinților, profesorilor, sponsorilor, invitaților pentru gesturile de solidaritate, pentru bucuria împărtășită de a fi ÎMPREUNĂ pentru cauze nobile.
Donațiile adunate în cursul serii vor merge către Asociația „Dăruiește viață” din București și Spitalul pentru copii „Marie Curie”, respectiv către Secția de psihiatrie pediatrică Satu Mare.
Sursa :Colegiul Național „Doamna Stanca” Satu Mare

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,