Cadastru gratuit și la Doba

Reprezentanții OCPISatuMare s-au întâlnit, luni, 24 octombrie 2022 la sediul Primăriei Doba, cu autoritățile locale, în vederea distribuirii materialelor de informare și promovare, în cadrul Campaniei naționale de informare și conștientizare aferentă Proiectului major „Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România”, finanțat prin #POR. Totodată, a fost verificat și stadiul lucrărilor de #cadastru sistematic.
𝐃𝐨𝐛𝐚 este una dintre cele 4 comune din județul #SatuMare incluse în Proiectul major „Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România”, finanțat prin #POR.
Lucrările de cadastru sunt gratuite pentru cetățeni.
Campania de informare publică la nivel local are ca scop înştiinţarea cetăţenilor cu privire la începerea lucrărilor de înregistrare sistematică şi cu privire la beneficiile, drepturile şi obligaţiile acestora pe parcursul procesului de înregistrare sistematică a imobilelor.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,