Caravana Radio ZU ajunge la Satu Mare!

Caravana “Radioaventura” adusă de echipa de la Radio ZU sosește în orașul Satu Mare, aducându-le oportunitatea locuitorilor să se întâlnească cu Morar și Buzdugan. Evenimentul va avea loc joi, în centrul orașului, iar matinalul va fi transmis în direct din Piața 25 Octombrie.

Primăria Satu Mare a anunțat că toți cei care doresc să participe la această experiență unică sunt invitați să se alăture în zona fântânii arteziene, începând cu ora 7.00. Așadar, sătmărenii vor avea ocazia să interacționeze direct cu echipa Radio ZU și să se bucure de atmosfera captivantă a emisiunii matinale.

Această vizită specială reprezintă o oportunitate excelentă pentru fanii emisiunii de a se bucura de divertisment live și pentru a face parte dintr-o experiență radio unică. Cu siguranță, evenimentul va aduce un val de energie și entuziasm în inima orașului Satu Mare.Astfel, invitarea făcută de Primăria Satu Mare prin mesajul “Satu Mare, RadioAventura te cheamă” îi încurajează pe toți sătmărenii să se alăture acestei călătorii radio și să creeze împreună momente memorabile alături de echipa Radio ZU.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,