Casă cuprinsă de flăcări în judeţul Satu Mare

Ieri, în jurul orei 22.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someș” al judeţului Satu Mare, a fost alertat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit din localitatea Remetea Oașului.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri format din 9 cadre militare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un Smurd B2 din cadrul Secției de Pompieri Negrești-Oaș. Totodată a fost alertat să intervină și echipajul de pompieri SVSU Orașu Nou.

La sosirea forțelor la fața locului s-a constatat faptul, că incendiul se manifesta la nivelul acoperișului pe o suprafață de aproximativ 40 mp.

Echipajele de pompieri au acționat pentru localizarea și limitarea propagării incendiului, intervenind totodată pentru lichidarea acestuia.

Până la sosirea forțelor militare, locatarii, 4 adulți și 9 copii s-au autoevacuat, nefiind înregistrate victime.

În urma incendiului a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 40 m pătrați, fără a se extinde la întreaga locuință sau la anexele din apropiere.

Împrejurarea determinantă de producere a incendiului a fost depozitarea materialelor ușor inflamabile în zona coșului de fum.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,