Ceartă din dragoste

Tentativă de suicid pe Podul Golescu din municipiul Satu Mare. Grație intervenției rapide a forțelor Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare, bărbatul a fost salvat.
Conform informațiilor PresaSM, un bărbat, în vârstă de circa 30 de ani, a amenințat că se va arunca în râul Someș, de pe Podul Golescu. Poliția a fost alarmată prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 astăzi, în jurul orei 19.20, de către o tânără.

La fața locului au ajuns mai mulți polițiștii, care au încercat cu succes să îl convingă pe bărbat să treacă de balustradă, în zona de siguranță, pe trotuar.

Potrivit datelor PresaSM, tânărul le-a declarat polițiștilor că a suferit o decepție în dragoste, după ce s-a certat cu prietena sa. Motiv pentru care a încercat să își încheie conturile cu viața.

Acesta a fost preluat și dus la Secția de psihiatrie a spitalului Județean Satu Mare, acolo unde medicii vor stabili dacă bărbatul suferă de vreo afecțiune psihică care să îl fi împins spre acest gest.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,