Concurs de prim ajutor organizat de Crucea Roșie


Concurs de prim ajutor organizat de Crucea Roșie. Societatea Naţională de Cruce Roşie din România, Filiala Satu Mare, a organizat miercuri, 17 mai, de la ora 10:00, faza județeană a Concursului de Educație pentru sănătate și Prim ajutor ,,Sanitarii Pricepuți”. Concursul a ajuns la ediția cu numărul 61.

Competiția se desfășoară la sala LPS – Ecaterina Both din municipiul Satu Mare și a adunat la start 41 de echipaje. Scopul concursului este acela de a forma deprinderi de acordare a primului ajutor și principii de viață sănătoasă în rândul elevilor.

Sanitarii Priceputi este singurul program de educație pentru sănătate și prim ajutor pentru elevii din ciclul gimnazial și liceal din România.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,