Concursul de desene și picturi cu Tema: ,,ARMATA ROMÂNIEI”

Centrul Militar Județean Satu Mare în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere – filiala Satu Mare, organizează, cu ocazia ,,Zilei Armatei României”, concursul de desen/pictură cu tema: ,,ARMATA ROMÂNIEI”.
La concursul organizat în acest an, la prima ediție, au fost invitați să participe toți elevii instituțiilor de învățământ din județul Satu Mare din ciclul primar și ciclul gimnazial.
Au răspuns pozitiv invitați peste 30 de instituții de învățământ. Participanții și-au așternut pe foaia de hârtie toată priceperea, pasiunea și creativitatea. Lucrările realizate sunt postate pe pagina de Facebook a Centrului Militar Județean Satu Mare, iar cele mai apreciate de dumneavoastră vor fi premiate.
Alegerea câștigătorului se va face în funcție de numărul de like-uri acumulate, până la data de 2️⃣4️⃣.10.2022 ora 10.00.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,