Concursul „Prietenii pompierilor” la Satu Mare


Pe stadionul Dinamo din Satu Mare s-a desfășurat vineri concursul tehnico- aplicativ „Prietenii pompierilor”, la care au participat șapte școli din județ.Cu un caracter educativ, tehnico-aplicativ și sportiv, în domeniul apărării împotriva incendiilor, concursul este compus din mai multe probe care urmăresc spiritul de echipă, curajul, determinarea, concentrarea și buna organizare. „Pista de îndemânare peste obstacole” şi „Ştafeta de 400 de metri cu obstacole” au fost probele practice la care concurenții și-au putut măsura capacitățile fizice și testa abilităţile de intervenție.

Din comisia de organizare și evaluare a fazei județene a Concursului Național „Prietenii pompierilor” au făcut parte Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Palatul Copiilor Satu Mare și Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someș” al judeţului Satu Mare.

În urma parcurgerii probelor din concurs, clasamentul a arătat astfel:

La categoria fete, locul I a fost obținut de către Palatul Copiilor Satu Mare, locul II – Liceul Teoretic German ” Johann Ettinger”, locul III – Școala Gimnazială nr.3 Negrești-Oaș.
La categoria băieți/mixt, clasamentul a arătat astfel: locul I – Liceul Teoretic German „Johann Ettinger”, locul II – Palatul Copiilor Satu Mare, locul III – Școala Gimnazială Vetiș.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,