Conducere nouă la PSD Satu Mare

Comunicat de presă –
​Consiliul politic județean al Partidului Social Democrat Satu Mare a desemnat astăzi, 28 octombrie, noua conducere interimară a organizației municipale PSD Satu Mare.
​Astfel în funcția de președinte al organizației a fost numit Radu Roca. În funcția de prim-vicepreședinte a fost numit Ciprian Crăciun iar în cea de secretar executiv Cătălin Filip. Totodată au fost numiți și 12 vicepreședinți: Dorel Coica, Cristina Tămășan-Ilieș, Adrian Micle, Sergiu Săsăran, Adela Stănean, Ionuț Bujor, Cosmin Rațiu, Ciprian Tișea, Ionuț Săvescu, Mirela Suciu, Cristian Pașca și Claudiu Ținca. În funcțiile de secretari executivi adjuncți au fost numiți Teodora Rentea, Ovidiu Buga și Daniel Leschian.
​Obiectivul principal al noii echipe este recâștigarea încrederii sătmărenilor în oamenii și soluțiile propuse de Partidul Social Democrat.
​“Voi face ce am facut și până azi, voi munci în echipă pentru a creea o organizație municipală puternică și respectată” a declarat noul președinte Radu Roca.
​Au mai fost desemnați tot pe mandate de interimat, Claudiu Tămășan- secretar organizația județeană TSD Satu Mare, Sorin Stănean- președinte organizația municipală TSD Satu Mare, Andrei Krucz- prim-vicepreședinte organizația municipală TSD și Alexandra Petran- secretar organizația municipală TSD:

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,