Conferința de multiplicare a Proiectului de parteneriat strategic Erasmus+ KA2 la Colegiului Național „Doamna Stanca”

Azi, 21.10.2022, în sala festivă a Colegiului Național „Doamna Stanca”, în prezența echipei de proiect și a invitaților, s-a desfășurat conferința de multiplicare a Proiectului de parteneriat strategic Erasmus+ KA2, intitulat SpeakER.
Scopul proiectului „SpeakER” a fost de a promova multilingvismul și diversitatea în Uniunea Europeană, prin promovarea bunelor practici de utilizare a camerelor de evadare (escape rooms) la orele de limbi străine. Aplicând un astfel de scenariu la clasă, elevii beneficiari pot dobândi competențe-cheie prin: rezolvarea ghicitorilor lingvistice, decodarea mesajelor scrise și audio, comunicarea în limba țintă și explorarea unui mediu plin de provocări și indicii pentru a reuși să „evadeze”.
În sala 23 a colegiului, invitații au experimentat magia camerei de evadare, conform unui scenariu realizat de doamna profesoară Emilia Higyed.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,