Conferința Episcopilor greco-catolici din România se desfășoară, la Satu Mare


În această săptămână, în zilele 10-12 mai 2023, sedesfășoară, la Satu Mare, sesiunea de primăvară a Conferinței Episcopilor Catolici din România, fiind găzduită de către Dieceza Romano Catolică de Satu Mare.

Din Conferința Episcopală Română fac parte toți Episcopii catolici, de rit latin și bizantin, din țară. Zilele de întâlnire prevăd mai multe sesiuni de lucru, rugăciune împreună și vizite în parohii și la unele proiecte ale Episcopiei Romano-Catolice de Satu Mare.

Sfânta Liturghie greco-catolică se va celebra joi, 11 mai, de la ora 18:30, la biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” din Satu Mare. Vor celebra Episcopii Greco-Catolici din întreaga țară. Sunt invitați să participe cât mai mulți credincioși.

La finalul sesiunii de primăvară, întreg Episcopatul Catolic este invitat să participe la pelerinajul anual de la Sighetu Marmației, care se desfășoară sâmbătă, 13 mai 2023.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,