Cooperativa agricolă Samus Lact a sărbătorit zece ani de la înființare.(VIDEO)

Fermieri și specialiști din domeniul agricol au participat azi la dezbaterile de la Valea Măriei și și-au prezentat atât realizările cât și doleanțele în fața reprezentanților instituțiilor statului.
Samus Lact deține în jur de 1.200 de bovine la muls, livrează zilnic aproximativ 30 de mii de litri de lapte către procesatori dinafara județului și în continuare vor crește cu aceste capacități. În continuare, cooperativa se mai ocupă și cu aprovizionarea de imbuturi pentru ferme, deci încearcă să facă achizițiile la comun ca să poată obține prețuri cât mai favorabile lor.
”Trebuie să recunosc că am venit cu mare drag la sărbătoarea voastră și consideră sunt azi aici nu doar în calitate oficială de prefect al județului SATU MARE ci de prieten al unor oameni dragi care în 10 ani au demonstrat că și de la noi din județ fermierii pot face lucruri mărețe….
Sunt de meserie medic veterinar și în această calitate am în primul rând datoria de a vă fi alături și de a vă sprijini. De a vă asculta doleanțele și de a ajuta ca Guvernul să vă înțeleagă și să vă ajute.
Ușa mea la Prefectură a fost mereu deschisă și consider că am avut o colaborare foarte bună în acest an .
Nu e puțin lucru ce ați făcut mai ales în ultimii 2 ani…când de la 12 asociați și 5 angajați, astăzi aveți 14 membri acționari în cadrul cooperativei și alături de ei încă șapte colaboratori. Și, din câte mi aduc aminte totul a pornit de la opt fermieri care au fondat cooperativa.
Este o dovadă a succesului cu trudă multă și este un model de bună colaborare …Voi reprezentați practic imaginea reală a județului SATU MARE , unul în care românii, ungurii șvabii pot colabora și lucra împreună pentru un singur scop…Al produsului de calitate și al satisfacerii clientului.
Vă doresc să aveți azi o zi deosebită…să vă bucurați de ce ați realizat , mai ales că traversăm perioade de criză , și să duceți mai departe încă cel puțin 50 de ani această poveste frumoasă . Una de succes în care nu doar Sătmarul și sătmărenii au de câștigat ci întreaga Românie…”- prefect Radu Roca.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,