Copilaș de 3 anișori decedat la grădiniță. Poliția Satu Mare prezintă informații din anchetă

Poliția Satu Mare a dat publicității primele informații din ancheta referitoare la decesul copilului în vârstă de trei ani, din Agriș, județul Satu Mare. Care a decedat după ce i s-a făcut rău la grădiniță.

Concret, la data de 26 aprilie a.c., în jurul orelor 14.30, polițiștii sătmăreni au fost sesizați de către Spitalul Județean Satu Mare despre decesul unui minor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că unui minor de 3 ani, domiciliat în localitatea Agriș, în timp ce se afla în incinta grădiniței din aceeași localitate, i s-ar fi făcut rău.

Minorul a fost preluat de către un echipaj de ambulanță, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate timp de zeci de minute, s-a constatat decesul acestuia.

Trupul neînsuflețit a fost depus la Prosectura Spitalului Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, nu sunt suspiciuni, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Potrivit informațiilor PresaSM, copilului i s-a făcut rău în timp ce era la grădiniță, iar educatoarea a alertat părinții cu privire la faptul că copilul vomită, iar starea acestuia este tot mai rea. Copilul a leșinat, iar părinții au pornit cu mașina personală spre Satu Mare, acolo unde, pe drumul Botizului, în fața liceului Economic, au făcut joncțiunea cu echipajul SMURD.

sursa Presa SM

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,