Cunoscutul și îndrăgitul artist sătmărean Rareș Cîmpan și-a lansat o nouă piesă

Cunoscutul și îndrăgitul artist sătmărean Rareș Cîmpan și-a lansat o nouă piesă. La doar 30 de ani, Rareș are deja o carieră solidă și un repertoriu foarte bogat.

Piesa este una de petrecere, iar textul și linia melodică sunt semnate de către Costi Ignătescu, iar videoclipul este realizat de către Florin Gherasim, unul dintre cei mai apreciați oameni din domeniul producțiilor foto/video.


Melodia a fost înregistrată în studioul Univers Music Production, al artistului Sorin Petric.
Rareș poate spună că este un om bogat, fiindcă are o comoară de fetiță, pe Dariana -Sophia-Alexandra în vârstă de șapte ani, tocmai din acest motiv mass media l-a nominalizat la un moment dat pentru titlul de cel mai tânăr tătic din țară.

După 5 ani petrecuți în București, în vara anului 2020 s-a reîntors pe meleagurile natale, în municipiul Satu Mare, unde se bucură de aceeași popularitate pe care o avea și înainte.

În această vară a fost prezent la nenumărate evenimente, fiind sufletul petrecerilor. Familia și prietenii apropiați îi urează pe această cale mult succes pe mai departe!

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,