CUPA MĂRȚIȘORULUI LA ARDUD

Întâmpinăm primăvara cu o competiție sportivă dedicată fotbalului, supranumit sportul-rege. În organizarea și la inițiativa prof. Călin Șoimoșan și Daniel Botca, a Primăriei Ardud, a Casei de Cultură „Dr. Augustin Mircea” și a Asociației Sportive „Cetatea Ardud 800” vă invităm la CUPA MĂRȚIȘORULUI la fotbal amatori, sâmbătă, 11 martie 2023, la Sala de Sport din Ardud. Întocmai ca în fotbalul profesionist, formațiile de amatori se întrec atât în sistem campionat, cât și în cupă. La această competiție s-au înscris echipele de amatori: Avântul Ardud, Smart Instal Team, Baba-Gelu, Prietenii Terebești, Colonia Ardud, Mădăras 2023, Centru Ardud, G.L.S. Beltiug, Frey Mob Ardud, Garajul Ardud.

Premiile competiției pentru echipele de fotbal câștigătoare sunt generoase ( premiul I – 1000 lei și 10 mingi de fotbal, premiul II- 500 lei și 10 halbe, premiul III – 300 lei și 10 șepci ) datorită sponsorilor Number-One Ardud, Smart Install Team, Frey Mob, Pizza- Kebab Ardud și Botca Daniel I.F.

Invităm microbiștii sâmbătă de la ora 08.00 să urmărească din tribune meciurile din cadrul competiției de la Ardud, Cupa Mărțișorului, să își încurajeze favoriții, iar după premierea câștigătorilor să se bucure de surprizele pregătite de organizatori, la locația Number One Ardud în ritmuri de muzică live.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,