Deliciile toamnei la Valea Vinului!


Toamna a fost sărbătorită astăzi în centrul comunei Valea Vinului printr-un târg aflat la a doua ediție Deliciile toamnei,prima ediție de anul trecut Bogățiile Toamnei s-a desfășurat cu aceeași tematică fructe de sezon,murături,zacuscă delicioasă,diferite gemuri și dulcețuri, gogoși,cozonaci, brânzoicii,pâine la cuptor și multe alte bunătăți!Târgul s-a desfășurat la inițiativa conducerii școlii Valea Vinului reprezentată prin doamna director Petcaș Adriana!
Alți invitați de seamă care au fost prezenți sunt dl primar al comunei Cristea Radu,dl Daniel Sanislai reprezentant al Inspectoratului Școlar Satu Mare,cadrele didactice ale Școlii,care fiecare în parte s-a ocupat de clasa lor pentru a avea cel mai frumos și bogat stand al târgului.

Cei mai micuți dintre comercianți au fost copilașii din clasa 0, îndrumați de către dna Avram Ramona.Pe această cale îi felicităm pe toți participanții, de la copii până la cadrele didactice,dna director și nu în ultimul rând pe toți părinții care sau implicat în acest minunat proiect.Asteptăm cu nerăbdare și anul viitor o următoare ediție la fel de reușită și bogată ca aceasta.
Mult succes tuturor.


Reportaj realizat de Adriana Nichita

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,