Expoziție de păsări și animale mici, în acest week-end, la Satu Mare

După doi ani de înrerupere impusă de pandemia Covid, asociația județeană de profil reia organizarea la Satu Mare a mult așteptatei expoziții anuale a păsărilor și a animalelor mici, iar ediția din acest an se va desfășura la sfârșitul săptămânii în sala de sport a Colegiului Tehnic ”Traian Vuia” de pe Bulevardul Cloșca.

Mai mult de 60 membri ai asociației vor expune peste 500 exemplare de porumbei, păsări de curte, iepuri, păsări ornamentale sau exotice dintr-o multitudine de specii, unele foarte rare în regiunea noastră.

Expoziția poate fi vizitată de vineri până duminică, potrivit programului de pe afiș. Prețul biletului de intrare pentru un adult este 10 lei, pentru un copil cu vârsta de până la 6 ani este 5 lei, iar în cazul unor grupuri organizate, indiferent de vârsta membrilor grupului, se plătește câte 3 lei/persoană.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,