Expoziție Internațională de Mobilă, la Satu Mare


În perioada 10-12 martie, Expo Industry și SkyLine Events a organizat la Satu Mare cea de-a II-a ediție Expo Mobilă Internațional.

„Asemeni primei ediții, și anul acesta au propus să promoveze lansarea de produse noi în vederea identificării nivelului de satisfacție al clienților, încheierea unor contracte comerciale, precum și scopul de a crea posibilitatea interacțiunii directe între vânzători și clienți.

De asemenea, scopul este și acela de a identifica potențialii furnizori, a unor subcontractanți, reprezentanți, importatori și distribuitori pentru expozanții noștri. Cvasi dorim să prezentăm și promovăm companiile autohtone cu potențial și extindere internațională”, ne dezvăluie organizatorul principal al evenimentului, Bura-Maksay Ștefan-Petru.

În cadrul evenimentului a avut loc și bursa locurilor de muncă pentru industria mobilei, întrucât evenimentele marca Expo Industry Satu Mare au mereu același scop, și anume acela de a crea interacțiune între companiile din industrie și oameni. În același timp, se vor promova și diferitele utilaje, a echipamentelor și accesoriilor din industria de fabricare a mobilei.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

Baricada Folk Brezoi 2023

BARICADA Folk, festivalul unde libertatea întâlnește muzica folk din România, la #BrezoiulLumii. Alătură-te acestui spectacol și urmărește-i live pe cei mai pe iubiți artiști de