Festivalul slăninei, SlanăFest 2023

Cea de-a 11-a ediție a Festivalului SlanăFest revine la Cluj-Napoca de joi până duminică, în perioada 16 – 19 februarie, pe terasa localului Bulgakov, str. I. Micu Klein nr. 17.

”Păstrând tradiția, vom gusta, vom juriza și vom premia și la ediția din 2023 a acestui festival gastro-cultural slănina și mezelurile de casă alese, precum și diferitele produse artizanale.

Vom avea târg de produse locale, muzică pe cinste, degustare de vinuri și programe pentru copii, pentru ca toată lumea, cu mic, cu mare să consume, să bea și să se distreze după cum îi dictează pofta”, anunță organizatorul evenimentului, Molnar Attila.


Cea mai bună slănină va fi premiată

Potrivit acestuia, va fi organizat și tradiționalul concurs de slănină și mezeluri.

”Dacă ai în cămară un produs de casă deosebit, eventual o rețetă specială pentru slănină, cârnați sau șuncă, locul tău este aici. Anul acesta, pe lângă diplome și trofee, puteți obține și un adevărat cuțit domnesc, un tocător din lemn de cireș și un satâr de bucătărie forjat”, a precizat organizatorul SlanăFest.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,