Festivalul Tradițiilor și Meșteșugurilor la Amați la ce-a de-a VII- a ediție

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Păulești, a organizat la Căminul Cultural din localitatea Amați cea de-a VII- a ediție a Festivalului Tradițiilor și Meșteșugurilor.

Evenimentul a fost centrat pe activități artistice, iar meșterii populari din întreg județul Satu Mare – din Țara Oașului, din Codru, cât și de la Asociația Borokagyoker – au avut ocazia să-și prezinte măiestria.

În program au evoluat artiștii: Valeria și Traian Ilea, Petrică Mureșan, Georgiana Marina, Iulia Merca, Ana Holdiș Pop, Bianca Angela Cionca, Aurica Flonta, Vlad Jurchiș. Bianca Timiș, Hiripi Rudi, Sara Nistor, Bogdan Bota, Darius Câmpean, Paula Corna, Liliana Bota, Adelin Turi, Karina Molnar, Aida Negrea, Gabriela Gavriș.

 

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,