Festivitatea de absolvirea a clasei a VIII-a la Liceul Teoretic Negrești-Oaș!


Elevii clasei a VIII-a care au absolvit Liceul Teoretic Negrești-Oaș, au fost copleșiți de emoții la festivitatea organizată azi, în cinstea lor. Curtea liceului a fost încărcată de emoții, ale părinților, ale bunicilor și prietenilor, chiar și ale profesorilor și colegilor mai mari.
Îmbrăcați de sărbătoare, cu lacrimi în ochi, bucuria în suflete, cu emoție în glas și cu flori în mâini, elevii și-au luat rămas bun de la profesorii care i-au călăuzit timp de patru ani pe drumul cunoașterii.
🗞 Elevii care s-au evidențiat la învățătură, concursuri sau olimpiade în decursul celor patru ani de gimnaziu au fost premiați. Aceștia au pășit emoționați să-și primească diplomele acordate de profesorii îndrumători și ropotul de aplauze de la părinți și toți cei prezenți.
Premiul cel mai împortant, 🖋 SEFUL DE PROMOȚIE, al acestei generații, care a terminat cu 10 pe linie în toți acești ani, a fost premiat și felicitat pe măsură, te felicităm 🎉și noi RAVAS CRISTIAN.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,