Festivitatea de deschidere a olimpiadei naționale pentru elevii din mediul rural (cls. V-VIII) „Universul cunoașterii prin lectură”


Intr-un cadru festiv, la Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti”, a avut loc deschiderea oficială a Olimpiadei naționale pentru elevii din mediul rural (cls. V-VIII) „Universul cunoașterii prin lectură”, care se desfășoară în Satu Mare, în perioada 9-11 iunie 2023.

La olimpiadă participă 161 de elevi și 39 de profesori însoțitori din 39 de județe, respectiv 21 de profesori care sunt membri ai Comisiei centrale.
Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare este onorat să fie gazda unei competiții de nivel național care face parte din calendarul competițiilor finanțate și derulate sub egida Ministerului Educației.


Organizatorii acestei olimpiade, reprezentanți ai administrației locale, personalități publice ale județului au deschis oficial Olimpiada națională pentru elevii din mediul rural (cls. V-VIII) „Universul cunoașterii prin lectură”.
Această competiție onorează comunitatea sătmăreană, o responsabilizează pentru că, timp de câteva zile, va găzdui pe cei mai talentați, sensibili și perseverenți elevi de gimnaziu din mediul rural, iubitori ai limbii și literaturii române din România.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,