FILDAS-Numele sănătății în România !

Fildas Trading este cel mai mare importator si distribuitor de suplimente, produse farmaceutice, dermato-cosmetice si tehnico-medicale din Romania. Scopul principal al companiei Fildas il reprezinta imbunatatirea sistemului de distributie a medicamentelor catre farmacii, spitale si alte tipuri de clienti.

Misiunea Fildas este de a promova Sanatatea in Romania prin contributia permanenta la imbunatatirea sistemului de sanatate, prin calitatea superioara a serviciilor oferite, prin inovatie si diferentiere.

In anul 1991, odata cu aparitia primelor farmacii particulare, a aparut si necesitatea distributiei produselor farmaceutice pana la locul de vanzare. In peisajul dominat de companiile de stat, apare pe piata din Romania si prima companie cu capital integral privat, FILDAS, un nume nascut din pasiunea unei profesioniste.

Compania, devine in 1993 – Fildas Trading. Cresterea cifrei de afaceri, extinderea fantastica atinsa intr-un timp scurt, recunoasterea obtinuta din partea clientilor si a celor mai importanti furnizori, au fost rezultatul unui efort colectiv urias, al dinamismului, energiei, si dedicatiei insuflate echipei sale chiar de fondatoare.

Catena, reteaua de farmacii afiliata, a luat nastere in 1999 dupa decizia strategica a Fildas de extindere pe verticala in retailul farmaceutic. Intr-o industrie foarte competitiva, Catena a reusit in zece ani sa devina un jucator de top in retailul farmaceutic. Catena cuprinde in prezent peste 850 de unitati, cu peste 6.000 de angajati.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,