Florin Chilian – eveniment de #ZECE la Lavanda Land ARDUD 2023


În 17-18 Iunie vă invităm la ARDUD într-o locație inedită, în lanul de LAVANDĂ a Dianei pentru a participa la un eveniment unic în peisajul ‘pop-culture’ sătmărean, aflat la a treia ediție, un eveniment dedicat lavandei, planta-minune care ne atrage nu doar prin frumusețe și miros, dar și prin proprietățile terapeutice pe care le are.
Pe lângă activitățile puse la dispoziție de organizatori ( photo corners, street food, produse tradiționale, produse cu și din lavandă etc.) atracția principala va fi un concert de nota #ZECE susținut de FLORIN CHILIAN sâmbătă, de la ora 20.00, îndrăgitul chitarist fiind cel care va întregi atmosfera feerică de pe dealul înmiresmat din Ardud Vii.
În parteneriat cu Primăria Orașului Ardud și cu Casa de Cultură “Dr Augustin Mircea”, familia Freind va găzdui un eveniment amplu care valorifică munca depusă din pasiune și cu drag.
Dedică timp ție și familiei tale sau prietenilor și veniți împreună la Ardud pentru a vă bucura de clipe de relaxare prin muzică în natură.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,