Gardul grădiniței din Valea Vinului, vopsit de consilierii și liderii USR Satu Mare

Gardul grădiniței din localitatea Valea Vinului a fost vopsit de consilierii locali și liderii USR Satu Mare. Acțiunea a avut loc sâmbătă, 6 mai.

Redăm, mai jos, mesajul deputatului Radu Panait:
,,Ieri a fost o zi plină la Valea Vinului! Împreună cu consilierii locali USR, Eduard Seucan și Vlad Pop, și colegii noștri din Satu Mare, am recondiționat și vopsit gardul grădiniței din centrul comunei. Consilierii noștri sunt hotărâți să îmbunătățească comuna în care locuiesc, indiferent dacă e vorba de proiecte comunitare sau de a se implica activ în muncă. Cei doi colegi reprezintă un exemplu ideal despre cum USR poate aduce schimbări pozitive în comunități.

Este responsabilitatea fiecăruia dintre noi să fim un model pozitiv pe strada, în cartierul, în comuna sau orașul nostru, fără să așteptăm ca alții să facă lucrurile în locul nostru. Suntem capabili și hotărâți să construim o viață mai bună. De data aceasta, copiii din Valea Vinului vor avea un gard mai plăcut și o curte bine îngrijită la grădiniță. Felicitări tuturor colegilor implicați!”

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,