Hacker-ul de la ruletă

Un sătmărean, în vârstă de 32 de ani, a fost condamnat luna aceasta la peste doi ani de închisoare cu executare de către magistrații Tribunalului Satu Mare. Și asta după ce a reușit să își introducă singur credite la un aparat de jocuri de noroc, conform informațiilor PresaSM.
Totul a început în data de 27.12.2018, în jurul orelor 17:00, atunci când un bărbat (28 de ani la data comiterii faptelor) a accesat fără drept meniul ruletei electronice amplasate în sala de jocuri „Milion”, situată pe Str. Al. I. Cuza,din municipiul Satu Mare, profitând de neglijenţa operatorului, care a lăsat deschis meniul principal. Mai exact, acesta şi-a introdus, fără drept, impulsuri electronice la ruletă, în valoare de 5.000 lei, folosind aceste impulsuri pentru a paria în continuare. Firma s-a constituit parte civilă în cauză cu suma de 8.000 lei.

Anul acesta, inculpatul ale-a spus judecătorilor că, în timp ce juca la aparatele de noroc ”a observat că a câştigat un jackpot de 5.000 lei, a pariat în continuare şi la scurt timp a solicitat încasarea contravalorii punctelor, primind 8.000 lei”. Și nu se consideră vinovat de săvârşirea vreunei infracţiuni. Cert este faptul că bărbatul este un împătimit al jocurilor de noroc, activităţi pe care le practică încă de la vârsta de 16 ani (potrivit propriilor declaraţii).

În cercetarea judecătorească s-a reținut faptul că la momentul anterior, cel al anulării creditelor, operatorul sălii de jocuri, prin manevrarea greşită a cheii, a intrat în meniul aparatului lăsându-l deschis, situaţie în care a oferit posibilitatea clienţilor să-şi introducă singuri credite la ruletă, fără a le plăti. În aceste condiţii, la ora 17:02, bătbatul şi-a introdus singur credite în ruletă în valoare de 5.000 lei (valoarea maximă), fără a plăti contravaloarea acestora, după care în intervalul 17:03 – 17:10 a pariat în continuare. La ora 17:10, inculpatul a apăsat din nou butonul „cash out” şi a solicitat plata contravalorii creditelor din ruletă, fiindu-i achitată suma de 8.000 lei.

Având în vedere că bărbatul era recidivist, având o pedeapsă cu suspendare, magistrații Tribunalului Satu Mare i-au dat de 2 ani şi 5 luni închisoare cu închisoare.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,