Iarna s-a instalat în România, Nouă drumuri naţionale sunt închise.

Mai multe maşini au rămas înzăpezite în judeţul Neamţ iar oamenii au fost nevoiţi să solicite sprijinul autorităţilor pentru a putea continua drumul, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

„Un echipaj de la DRUPO a intervenit în localitatea Izvoare, din comuna Bahna, pe DJ 159 aproape de ieşirea din judeţul Neamţ, pentru îndepărtarea zăpezii de pe partea carosabilă, deoarece un microbuz în care se aflau 3 persoane, care se îndreapta spre Buhuşi, nu mai putea înainta„, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, potrivit Agerpres.

Drumul a fost deblocat, iar microbuzul a plecat mai departe către oraşul Buhuşi.

Alte trei maşini au rămas înzăpezite în apropiere de municipiul Piatra-Neamţ, în zona localităţii Dăneşti.

„Un echipaj de la DRUPO a intervenit pe DJ 157H, între localităţile Dăneşti şi Dochia, pentru îndepărtarea zăpezii de pe partea carosabil[, deoarece trei autoturisme în care se aflau 11 persoane nu mai puteau înainta„, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Judeţul Neamţ se află sub avertizare cod galben de vreme rea.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,