Incendiu de MARI proporții la o fabrica de scânduri


Incendiu la fabrica de scânduri din localitatea Bârsăul de Sus, în județul Satu Mare. Alarma s-a dat în această seară, în jurul orei 23.15. La fața locului se deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și 13 subofițeri.

Au fost solicitate în sprijin și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență din Crucișor și Bârsău. Misiunea este în dinamică, forțele urmează să ajungă la locul solicitării.

Din cauza faptului că incendiul este unul de amploare, la fața locului au

fost solicitate în sprijin forțe de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență din Maramureș, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și 4 subofițeri.

ACTUALIZARE, ora 02.00: ”Din primele informații rezultă că au ars 250 de metri pătrați de hală din construcție metalică. Cu utilajele depozitate în interior, care au fost compromise”.

ACTUALIZARE, ora 02.20: ”Echipajul de la Fărcașa și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Crucișor s-au retras la bază. Dar se intervine în continuare pentru stingerea focarelor mocnite de către pompierii militari din cadrul Detașamentului Satu Mare”.


Știre în curs de actualizare…

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,