Incendiu în această noapte, în județul Satu Mare.


Unsprezece cadre militare ale Detașamentului de Pompieri Carei au intervenit în această noapte, în jurul orei 00.30, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în localitatea Petrești.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la parterul locuinței, în zona bucătăriei, cu pericol de propagare la întreaga construcție și la casele învecinate.

După localizarea incendiului, acesta a fost lichidat, pompierii salvând restul încăperilor de locuit și construcțiile învecinate.

În urma evenimentului au ars mobilierul și bunurile electrocasnice din bucătărie și s-au degradat scările din lemn, care conduceau la etajul casei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: scurtcircuit la un cablu electric neizolat corespunzător.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,