Incendiu în localitatea Călineşti Oaş


Unspreceze cadre militare ale Sectiei de Pompieri Negrești-Oaș au intervenit în această noapte, în jurul orei 00.30, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în localitatea Călinești-Oaș.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau în zona bucătăriei, la primul nivel al locuinței și la acoperișul acesteia pe o suprafață de 400 m pătrați.

Totodată exista pericolul de propagare la întreaga construcție și la anexa din vecinătate.

Pentru gestionarea situației de urgență, la locul intervenției au acționat în cooperare cu pompierii militari și pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Călinești-Oaș.

După localizarea incendiului, acesta a fost lichidat, pompierii salvând restul încăperilor de locuit cu o suprafață de aproximativ 300 mp, construcțiile din vecinătate și 6 metri cub de lemne depozitate în imediata apropiere.

În urma evenimentului au ars mobilierul și bunurile electrocasnice din bucătărie, o cameră de locuit și podul casei în totalitate, din fericire nefiind înregistrate și victime.

În urma constatărilor efectuate de către echipajele de pompieri prezente, cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost: scurtcircuit la un cablu electric neizolat corespunzător.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,